8 ok, amiért a backlinkek még mindig fontosak

backlinkek webstra

Íme nyolc olyan oka annak, hogy a SEO stratégiánknak része kell legyen a linképítés. A backlinkek magasan a lista élén vannak akkor, amikor a legjobb SEO kampányt szándékozunk kivitelezni. Tehát itt vannak a kézenfekvő okok:

 1. A backlinkek a fő paraméterei egy weboldalnak, amelyek referenciaként szolgálnak az interneten. Ez az oka annak, hogy a  Google-t és más keresőmotorokat is segítik a honlapok kiértékelésében és összehasonlításában a keresési eredmények között ( SERPs= search engine results pages).
 1. A visszamutató linkek népszerűségi mutatók is egyben, és a Google ezt tudomásul is veszi.
 1. A backlinkek kényelmes módját kínálják a látogatók számára annak, hogy más oldalakról az Ön honlapjára látogassanak. A Google folyamatosan nyomonköveti a weboldala látogató számát.
 1. Ezek a linkek növelik SEO szempontjából a keresőkből áramló organikus találatokat, forgalmat, és pozitív hatással van a SEO mutatóra ( SEO score ) is.
 1. A visszamutató linkek olyan oldalakról jönnek, amely üzleti kapcsolatban vannak az Ön cégével. Ennek eredményeképpen a  keresőmotoroknak feljebb szükséges tolniuk weboldalát a találati listákon.
 1. A backlinkek egy honlap minőségét mutatják meg. Ha az Ön honlapjának a leglátogatottabb weboldalakról van viszontlinkje, ezt úgy írnám le, mintha az Ön cégét egy híres és befolyásos ember mutatná be a potenciális ügyfeleknek. Vagyis növelik vállalkozása hitelességét és megbízhatóságát.
 1. A linkek bevonzák a forgalmat a különböző honlapokról, amelyek kapcsolódnak az Ön mikro, kis vagy közepes vállalkozásához. Linkeket ajánlatos szereznie az összes ilyen weboldalról, hogy növelje honlapja keresőmotor rangsorolását, és ebben az esetben nem csak egy bizonyos típusú weboldalakról beszélhetünk.
 1. Amikor a backlinkek fokozatosan épülnek és jelennek meg a Google által indexelt oldalakon, ez egy olyan jelzést ad a keresőmotoroknak, amely a honlap népszerűségét mutatja és, amely végsősoron vonzza az emberek figyelmét.

A lényeg leszűrve az írottakból, minél több jó minőségű visszamutató linkje van honlapjának, annál nagyobb esélye van javítani rangsorolásán a Google keresőjében. Csak győződjön meg róla, hogy természetes módszerekkel végzi a linképítést !

Bejegyzés megosztása:

Többnyire a keresőoptimalizálással kapcsolatos feladatokat látom el a Webstra csapatában, de emelett folyamatosan nyomonkövetem, mi is történik a folyamatosan változó digitális marketing világban és cikkeimben számot is adok az újdonságokról. Web: www.seohungary.eu, Linkedin https://hu.linkedin.com/in/seospecialista

Látogatottság növelés a Google Cégem segítségével
  • A Google Cégem segítségével könnyen felkerülhet a Google keresési listájának első oldalára, amely több látogatót biztosít weboldalának és nagyobb forgalmat cégének.

 • Teljes áttekintés a Google Cégem használatáról
 • Hogyan állítsa be, és mit tegyen, hogy a legtöbb potenciális ügyfelet elérje
 • Hogyan tartsa a kapcsolatot a vevőkkel a vásárlói hűség kialakításához
 • Google Cégem

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Professzionális keresőoptimalizálási szolgáltatásunkkal gondoskodunk arról, hogy az Ön weboldala, az Ön számára fontos kifejezésekre a Google keresőjében az első találatok között szerepeljen.

További bejegyzések

Összes megtekintése