Átkattintási arány növelés videó marketinggel

A videó marketing lassan már kihagyhatatlan részévé kezd válni a vállalkozások marketing terveinek.

Valójában, amilyen ütemben növekszik a videó nézettségek száma a Cisco szerint az internetes forgalom közel 80%-át a videó forgalom fogja kitenni 2018-ra.

átkattintási arány, marketing videó

Ez az előrejelzés nem csak a fogyasztási szokásokra vonatkozik , hanem a videó marketingre is, amely egyben komoly üzleti eredményeket is hoz.

Nézze meg ezeket a videó marketing statisztikai adatokat:

 • a videós email-ek megtekintése 2-3-szor magasabb átkattintási arányt biztosít,
 • a videóval ellátott landing oldalak 80%-al több konverziót hoznak,
 • a videós lead-ek 20%-al csökkentik a költségeket.

Az az állítás, miszerint a videó csupán az értékesítési csatorna egy kisebb szeletét fogja elfoglalni kezd megdőlni.

Az intenzív fókuszálás a vásárlókra, valamint a vásárlási folyamat során az értékes és célzott videós tartalom tálalása, a tovább fejlesztett videó-alapú technológiákkal együttvéve – a marketing videó, egy teljesen új eszköze lehet a marketingeseknek.

Egyre nagyobb igény mutatkozik a videókra

A videó nem csak közvetlenül segít lead-eket generálni az e-mail kampányok, pop-out CTA és videó feliratkozásokon keresztül, hanem a vásárlók érdeklődési körét is vizsgálhatjuk és testre szabott tartalmakat biztosíthatunk számukra.

A videó marketing részét képezheti az értékesítési eszközeinknek, segíthet a márkánk ismertebbé tételében. A marketinges szakemberek mélyebb betekintést nyerhetnek a videókon keresztül a felhasználók vásárlói szokásaiba.

Csak képzelje el: a leendő vevő ellátogat honalpjára, megnéz 10 videó-t az oldalán, majd távozik. Megismerné őt ? Ez a látogató magasan a potenciális ügyfelek közé tartozna ? Határozottan igen, ugyanis a videó tartalom fogyasztás ugyanolyan erős mutatója a vevő szándékának, mint bármely más típusú tartalmak fogyasztása.

átkattintási arány

Az Unruly mobil videó platform szerint egy marketing videó megtekintésével 97%-ra emelkedik a vásárlási szándék megerősítése is.

A különböző videó marketing hatékonyságot elemző eszközökkel pedig mérhető:

 • melyik részét nézte meg a látogató a videónak,
 • újra megnézte-e a videót a látogató,
 • a látogató egyszerűen csak továbblépett-e a honlapról stb.

Ezekkel a nézettségi adatokkal a kezében a marketinges jobban kitudja aknázni a videó marketingben rejlő lehetőségeket és a lead-ek eladássá konvertálásának a lehetőségét.

Ha tetszett ez a cikk, akkor olvassa el ezt is Megfizethető videó marketing szolgáltatás

Bejegyzés megosztása:

Többnyire a keresőoptimalizálással kapcsolatos feladatokat látom el a Webstra csapatában, de emelett folyamatosan nyomonkövetem, mi is történik a folyamatosan változó digitális marketing világban és cikkeimben számot is adok az újdonságokról. Web: www.seohungary.eu, Linkedin https://hu.linkedin.com/in/seospecialista

Látogatottság növelés a Google Cégem segítségével
  • A Google Cégem segítségével könnyen felkerülhet a Google keresési listájának első oldalára, amely több látogatót biztosít weboldalának és nagyobb forgalmat cégének.

 • Teljes áttekintés a Google Cégem használatáról
 • Hogyan állítsa be, és mit tegyen, hogy a legtöbb potenciális ügyfelet elérje
 • Hogyan tartsa a kapcsolatot a vevőkkel a vásárlói hűség kialakításához
 • Google Cégem

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Professzionális keresőoptimalizálási szolgáltatásunkkal gondoskodunk arról, hogy az Ön weboldala, az Ön számára fontos kifejezésekre a Google keresőjében az első találatok között szerepeljen.

További bejegyzések

Összes megtekintése