Local Seach Optimization Services

Helyi keresőoptimalizálás

A helyi keresőoptimalizálással segítünk, hogy a leggyorsabban elérhesse azokat az érdeklődőket, akik az Ön közelében pont az Ön termékét, szolgáltatását keresik!

Cégének megélhetését az Ön környékén, szomszédságában élők jelentik – ennek ellenére mégsem tudja, hogy ismertesse meg velük a cégét, hogy állandó ügyfelei legyenek? Hiába hirdet helyi újságban, reklámozza vállalkozását plakátokon, szórólapokon? Szeretné felhívni Magára a figyelmet, de ötlete sincs, hogy a cégtáblán kívül mivel tehetné?

Ugyanígy az is ösztönző erő lehet, ha az ügyfél könnyedén át tudja venni a terméket személyesen, és nem kell a postára hagyatkoznia, ahol elveszhet vagy sérülhet a megrendelt áru.

Effective Local SEO Solutions

 

Eszébe jutott már, hogy az Interneten próbálkozzon? A világhálón jelen lenni egy cégnek napjainkban alapvető követelmény, ahogyan azt bizonyára Ön is tudja. Manapság az internetes tartalmak egyre inkább kezdenek meghatározóbbá válni a nyomtatott felültetekkel szemben.

 

Esetleg készíttetett már saját honlapot, de az nem hozott előremozdulást az üzleti életben? Hiába rendelkezett modern, letisztult külsővel, frappáns, lényegre törő tartalommal, elkülönített aloldalakkal?

 

Az Internetes megjelenés egy mindenképpen megtérülő befektetés, feltéve, ha profikat alkalmaz a tervezési és kivitelezési a feladatokra.

 

Amennyiben szeretne egy viszonylag gyors és tartós megoldást arra, hogy a Google kereső első oldalán szerepeljen a weboldala, és ha szeretné, hogy az Önhöz, boltjához, irodájához közel élők garantáltan megtalálják vállalkozását, a helyi keresőoptimalizálás a tökéletes eszköz az Ön számára.

Ezzel a marketing eszközzel azokat az érdeklődőket érheti el igen eredményesen és gyorsan, akik az Ön vonzáskörzetében élnek, dolgoznak, akik azon a földrajzi területen keresnek rá termékekre vagy szolgáltatásokra ahol az Ön cége is tevékenykedik.

Effective Web Development Solutions

HOGYAN LEHET ELSŐ AZ ELSŐK KÖZÖTT HELYI KERESŐOPTIMALIZÁLÁS SEGÍTSÉGÉVEL?

Nincs benne semmi ördöngösség. Munkánk elején végzünk egy kutatást, amiből megtudjuk, mik azok a kifejezések, kulcsszavak, amikre az Ön lehetséges vevői gyakran rákeresnek. Ezek a szókombinációk azok, amiket potenciális ügyfelei beírnak a keresőkbe valahányszor egy termék vagy szolgáltatás után kutatnak.

Ezek a kifejezések szolgálnak helyi weboldal optimalizálás stratégiánk alapjául, mely által a helyi vásárló közönség garantáltan megtalálja az Ön vállalkozását a keresőben. Ne feledje, a vásárlás szempontjából az sem elhanyagolható motivációs tényező, hogy az adott terméket, szolgáltatást nyújtó cég a közelben helyezkedik el, így nem kell messzire utazni. Ugyanígy az is ösztönző erő lehet, ha az ügyfél könnyedén át tudja venni a terméket személyesen, és nem kell a postára hagyatkoznia, ahol elveszhet vagy sérülhet a megrendelt áru.

A siker egyik kulcsa a nemzetközi szinten is legnépszerűbbnek számító kereső, a Google, amelyet a hazai internetezők 90%-a használ termékek és szolgáltatások felkutatására. Amennyiben a Google keresési listájának az első oldalán jelenik meg cége, nyert ügye van. Nem kell egyebet tennie, mint felvenni a telefont vagy válaszolni az e-mailekre.

A másik kulcs szintén a Google-hez kötődik: a keresőoldal által kínált lehetőségeket, eszközöket használjuk fel az Ön sikere érdekében. Készítünk Google üzleti oldalt, gondoskodunk Google térképről, elősegítjük, hogy vásárlói értékeljék üzleti oldalát.

A Google térkép garantálja, hogy ügyfelei személyesen is eljussanak Önhöz, hogy útvonalat tudjanak tervezni, emellett meggyőződhetnek róla, hogy közvetlen szomszédságukban működik a cége. A vásárlói értékelés pedig ingyen reklám, amely ráadásul még a Google találati listájában is megjelenik, így az érdeklődők rögtön láthatják, ha cégéről jó véleménnyel vannak vásárlói. Ennek hatására rögtön egy fajta bizalom épülhet ki az érdeklődő és cége között úgy, hogy ezért önnek semmit nem kellet tenni, mindent az elégedett vásárlók intéztek Ön helyet. 

Az elért eredményeket emellett folyamatosan figyelemmel kísérjük, és ha kell, módosításokat, finomításokat eszközölünk annak érdekében, hogy az Ön vállalkozása egyre eredményesebbé váljon, és több bevételre tegyen szert.

Régi mondás, hogy kicsiben kell kezdeni. Amennyiben képes stabil és elkötelezett törzsvásárlói ügyfélbázisát kialakítani, később tovább tudja fejleszteni cégét. De ehhez az kell, hogy meglegyenek az alapok. Új szolgáltatásunk garantálja, hogy cége képes legyen megerősödni helyi vállalkozásként, hogy később tovább nőhessen.

Szeretné fellendíteni vállalkozását?

Naponta egyre többen az interneten keresnek rá az őket érdeklő termékekre, szolgáltatásokra – ezek az emberek akár az Ön vásárlókörét is gyarapíthatják! Minél előbb érhető el vállalkozása az interneten, annál hamarabb bővítheti ügyfélkörét.

Ne hagyja, hogy az Ön környékén található vásárlóerőből csak versenytársai gazdagodjanak! Eljött az ideje, hogy Ön is ringbe szálljon a vásárlókért folytatott küzdelemben.

KERESSEN FEL MINKET MÉG MA, ÉS MI GARANTÁLJUK ÖNNEK, HOGY HAMAROSAN CÉGE A GOOGLE ELSŐ OLDALÁRA KERÜL A HELYI KERESŐOPTIMALIZÁLÁSUNKNAK KÖSZÖNHETŐEN!


Kérjük a Részletek mezőben adja meg, hogy önnek mikor lenne alkalmas,hogy felkeressük önt.