Web Development Services

Keresőoptimalizálás - SEO

Szeretne több tízezer potenciális vevőt? Keresőoptimalizálást végző szakembereink segítenek Önnek.

Próbált rákeresni saját termékére, szolgáltatására az Interneten? Például a hazai internetezők több mint 90%-a által használt Google-lel?

Megtalálta végül hosszú keresés után, vagy feladta, mert túl sok oldalon kellett volna átrágnia magát?

Cégvezetőként biztosan nincs híján a versenyszellemnek. Szeret nyerni?
Mikor érezte utoljára biztonságban cége pozícióját annak köszönhetően, hogy a meglévő vevőkörön túl, weboldalán keresztül újabb és újabb ügyfelek találták meg?

Ha van honlapja, de a rendkívül kis látogatói szám miatt elfogadhatatlanul kevés megrendelés érkezik, akkor az Ön számára megoldást kínál a google optimalizálás (más néven a SEO – Search Engine Optimization).

Ez a marketing eszköz azt a célt szolgálja, hogy weboldala minél előkelőbb helyen szerepeljen a keresőrendszerek találatainak listájában olyan szavaknak, kifejezéseknek köszönhetően, melyekre az Ön szolgáltatása iránt érdeklődők rákeresnek.

MIÉRT LEHET FONTOS ÖNNEK A WEBSTRA?

Nézzünk meg egy hasonlatot!

Képzeljen el óriási piacot! A bejárat előtt áll, odabent pedig több százezer árus kínálja Önnek portékáját és minden árutípusra több ezer eladó jut.
A hasonló terméket árusítók nem gyűlnek össze egy területre, így nem csupán azt nem tudja eldönteni, melyikük kínálja a legkiválóbb portékát, de azt sem, merre induljon el.

Azonban lehetősége van rá, hogy egy megbízható kalauzt fogadjon fel, akinek csak említeni kell, mit szeretne vásárolni, és ő rögtön el is vezeti az az Ön által keresett portékát kínáló eladókhoz. Az internetes keresők pontosan ezt a feladatot látják el. Közülük is a legismertebb a Google.

Ám a kalauzunknak sincs könnyű dolga, hiszen folyton változik a kínálat, új eladók jelennek meg a piacon, magyarán minden mozgásban van. Azonban akadnak olyan összekötők, akik arról gondoskodnak, hogy kalauzunk pontos képet kaphasson a termékekről, szolgáltatásokról. Így a kalauza pontosan a keresett áruhoz tudja Önt irányítani.

Az Internet világában, a Google-t (ahogy a többi, itthon kevésbé használt keresőrendszereket) azon cégek segítik, melyek a honlapok optimalizálását végzik. Segítségükkel a keresőrendszereken keresztül egymásra találhat értékesítő és vásárló.

 

Miből is áll az online siker receptje?

Cégvezetőként értékesíteni szeretne.
Tudja, hogy a legtöbb lehetséges vásárló a Google segítségével fog rákeresni az Ön által kínált termékre, szolgáltatásra.
Felkeres egy megbízható, keresőoptimalizálást végző vállalkozást, hogy segítsen cégét sikeresen reklámozni a Google keresőjén keresztül.
A megbízott vállalkozás segítségével elérik Önt a potenciális vevők.

A KERESŐOPTIMALIZÁLÁS CÉLJA

A honlap optimalizálás célja, hogy a potenciális ügyfél az Ön vállalkozásával kapcsolatos kifejezésekre, szavakra rákeresve (például „autójavítás”) hamar megtalálhassa az Ön weboldalát a keresőprogramokban. A legoptimálisabb eredménynek azt tekinthetjük, amikor a kereső személy már az első oldalon rálel az Ön honlapjára. Alapbeállítás esetén a Google 10 találatot jelenít meg oldalanként, így mi a Webstránál azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy az Ön vállalkozása ott legyen az első tíz honlap között.

Minél előkelőbb helyen szerepel az Ön cége a Google listájában, annál többen fognak ellátogatni az Ön weboldalára. Ahhoz, hogy ezt megvalósíthassuk, az alábbi fontos lépéséknek kell teljesülniük:

Kulcsszó kutatás, mely során meghatározzuk azokat a kifejezéseket, amik az Ön vállalkozása számára a legfontosabbak. Ezen a ponton nem találgatunk, nem az érzéseinkre vagy a szubjektív véleményünkre hallgatunk. A Google AdWords rendszere ad számunkra információkat ahhoz, hogy biztosan a legmegfelelőbb szókombinációkkal tudjunk dolgozni. A kifejezések, melyeket végül Önnel közösen kiválasztunk azok, amiket a keresőkbe írnak be azon személyek, akik az Ön szolgáltatása, terméke után kutatnak.

A honlap felépítésének, kialakításának elemzése. Ahhoz, hogy kiváló eredményeket tudjunk elérni, bizonyos technikai feltételeknek teljesülniük kell. Bármit is változtassunk pl. a tartalmon, ha a keresőrendszerek nem, vagy nem megfelelően látják az értékes szövegeket, nem számíthatunk semmilyen pozitív változásra. Sok egyéb mellett ma már az is fontos kritérium, hogy a weboldal mobilbarát kialakítású legyen. Amennyiben a honlap felépítése nem felel meg a kívánalmaknak, úgy módosításokat fogunk Önnek javasolni, melyeket, jóváhagyást követően, cégünk fejlesztői el is tudnak végezni.

A honlap tartalmának, szövegének átdolgozása a kulcsszó kutatás eredményei alapján. A jó, keresőoptimalizálás szempontjából értékes tartalom kialakítása embert próbáló feladat, melyben nem hagyjuk Önt magára. Nem csak vázoljuk Önnek, hogy mi és miért nem jó, de szövegíróink és SEO szakembereink jóvoltából el is tudjuk készíteni Önnek a szükséges módosításokat.

A honlap meta elemeinek (pl. keresőkben megjelenő rövid leírás) összehangolása az optimalizált tartalommal. Weboldalakon belül vannak olyan szövegek, melyek nem közvetlenül segítik a felhasználók számára az információszerzést, melyek legtöbbje, az oldalak olvasgatása során nem látható, mégis fontosak ahhoz, hogy a Google keresőjében jó helyezést tudjunk elérni. Ezen szövegek megírásához, a tartalommal való összehangolásához szükség van keresőoptimalizálási ismeretekre.

Honlapon belüli hivatkozások kialakítása. Nem csak hasznos, de fontos is, hogy a felhasználók és a keresőmotorok is átlássák, milyen kapcsolat van a honlap egyes oldalai között. Azon túl, hogy a jól kialakított belső hivatkozások segítik a jobb eredmények elérését, a honlap látogatói számára megkönnyítik az információk megszerzését is.

A keresőmotorok számára, a weboldalak aloldalai közötti eligazodást segítő oldaltérkép elkészítése, regisztrálása.

A honlapra mutató értékes külső hivatkozások kialakítása linképítéssel. A siker eléréséhez elengedhetetlen a külső hivatkozások gyarapítása, melyet viszont nagy körültekintéssel kell végezni. Komoly rutin szükséges ahhoz, hogy olyan mennyiségű és minőségű linket tudjon egy weboldal szerezni, ami megerősíti Google-ben (és egyéb keresőrendszerekben) való helyezését. A rosszul végzett linképítés negatív hatással (szélsőséges esetben a keresőrendszerekből való teljes kitiltással) is járhat.

A mai világban az a cég tud érvényesülni, amelyre minél könnyebben rálelnek a netes felhasználók, a vállalkozás lehetséges megrendelői, ügyfelei. Rengeteg cég használja ki az ebből fakadó előnyöket. Ön miért ne tartozna közéjük?

Ne habozzon, vegye fel a kapcsolatot velünk mihamarabb!

Ha bármi kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.

Mivel ingyenes konzultációt biztosítunk az Ön számára, ezért nincs vesztenivalója – csak nyerhet!

JELENJEN MEG ÖN IS A GOOGLE ELSŐ OLDALÁN KERESŐOPTIMALIZÁLÁS SEGÍTSÉGÉVEL! VELÜNK BIZTOS LEHET A SIKERBEN!


Kérjük a Részletek mezőben adja meg, hogy önnek mikor lenne alkalmas,hogy felkeressük önt.