Mi az a Google Cégem?

Küzd azzal, hogy a helyi fogyasztók elé kerüljön, akik az Ön termékét vagy szolgáltatását keresik?

Unja, hogy nem tud lépést tartani a versenytársaival, akik komoly internetes jelenlétet építenek ki az Ön szeme előtt?

Ne aggódjon… Ön is könnyedén elérheti ugyanazt a figyelmet, a helyi címjegyzék lista felállításával és igazgatásával – beleértve a Google Cégem-et.

Mint azt bizonyára tudja, ma a Google a legnagyobb és legnépszerűbb keresőmotor az interneten. Ezért az összes termékük egyaránt fontos. A Google Cégem az új helyi listázó szolgáltatásuk, ami a Google Places szolgáltatást cserélte le.

Bár a Googe Cégem része a Google Közösségi Média platformjának, amit Google+ hívnak, a Google Cégem kifejezetten az üzletekre és azoknak az elhelyezkedésére fókuszál.

Ezek az oldalak hasonlóak a Facebook üzleti oldalaihoz, de sokkal több olyan tulajdonságot tartalmaznak, melyek segítik az üzleteket, cégeket abban, hogy kapcsolatba léphessenek a helyi fogyasztókkal a közösségi szinten.

A Google Cégem használatával a fogyasztók megtalálhatják a környezetükben lévő azon cégek listáját, akik a felhasználó keresési feltételeinek megfelelő szolgáltatásokat és termékeket kínálják.

A helyi termékek és szolgáltatások gyors megtalálása lényeges része a mindennapi életünknek. Nem kell többé elővennünk a Sárga Oldalakat, hogy megtaláljuk a helyi üzleteket; a legtöbb ember először az internetre siet.

A Google Cégem nem csak egy nagyszerű forrás, ami információt ad az üzletéről, mint például az Ön által kínált szolgáltatások, termékek, képek az irodádról, nyitvatartási idő, fizetési módok és útmutatás, de ez az a hely, ahol a vevői mások által is látható értékelést hagyhatnak az üzletéről.

A Google+ felhasználók bejelentkezhetnek és elmondhatják a világnak, hogy mit gondolnak az üzletéről, termékeiről, vagy szolgáltatásairól.

A Google Cégem-mel a megbízható üzletek megtalálása könnyebb, mint valaha.

Ha komolyan gondolja a helyi fogyasztókkal való kapcsolatfelvételt, bizonyosodjon meg arról, hogy a Google Cégem üzleti listázása teljes, pontos, optimális láthatóságra van beállítva.

A Google Cégem előnyei

Mint egy helyi üzlet, a legfőbb célja, hogy olyan stratégiákat hajtson végre, amik folyamatosan fogyasztókat, vevőket hoznak az üzletéhez, tehát nem kell folyamatosan vadásznia rájuk.

Itt van pár előny, amire számíthat a Google Cégem oldalától:

 • Több helyi online láthatóság :Helyi fogyasztók elsőkezű hozzáférést kapnak az üzletének információihoz a Google Cégem-men belül. Itt találhatnak linkeket a weboldalához, megtudhatják az üzletének kínálatát és bármilyen más információt, amit Ön szerint tudniuk érdemes.
 • Sokrétű kapcsolattartás a vevőkkel: Google Cégem megkönnyíti az üzletek számára, hogy kommunikáljanak a közönségükkel a közösségi tulajdonságainak köszönhetően. A vásárlói kapcsolattartás az egyik legfőbb módja a vásárlói hűség eléréséhez.
 • Közvetlen hozzáférés a vevőkhöz: Az üzletek kapcsolatba léphetnek a vevőikkel, egy sokkal személyesebb szinten a Google Cégem-ben, ami azt jelenti, hogy a visszajelzés biztatása és az áttekintés kérése könnyebb.
 • Magasabb rangsorolásban részesül:A Google Cégem oldalak indexelve vannak a kereső motorok által. Tehát, ha az Ön weboldala teljes és jól optimalizált, akkor növelheti a rangsorban vagyis a helyi kereső motorokban elfoglalt pozícióját. Ehhez szüksége lesz arra, hogy folyamatosan új tartalommal szolgáljon, és hogy fenntartsa a kapcsolatot a vevőivel, illetve hogy a honlapjának és mobil weboldalának struktúráját és szövegeit profi helyi kereső optimalizálásban jártas szakember dolgozza ki.
 • Egyesítés a Google Térképpel:A Google Cégem oldalak általában tartalmaznak egy Google Térkép-listázást is. Ez lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy megfelelő kapcsolati információt találjanak, mint például a telefonszám, cím, útvonaltervező, cégbemutatkozó és nyitvatartási idő.

Első lépések a Google Cégem használatához

A Webstra, a Magyarország területén lévő helyi üzletek segítségére szakosodott, hogy optimalizáljuk a Google Cégem listázásukat a megfelelő helyi láthatóság érdekében.

Ha készen áll arra, hogy elérje a megérdemelt helyi figyelmet, töltse le ingyen a 21 oldalas Ebook-unkat, amelyből pontos és részletes információt kap a Google Cégem használatáról. Ez az Ebook segítséget nyújt abban, hogy Ön egymaga elinduljon a Google Cégem használatába. Ha mégis szakértő segítségére lenne szüksége vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, ingyenesen egy kötelezettségek nélküli konzultációért ezen a számon: +36 (1) 633-3616!

 

Bejegyzés megosztása:

Többnyire a keresőoptimalizálással kapcsolatos feladatokat látom el a Webstra csapatában, de emelett folyamatosan nyomonkövetem, mi is történik a folyamatosan változó digitális marketing világban és cikkeimben számot is adok az újdonságokról. Web: www.seohungary.eu, Linkedin https://hu.linkedin.com/in/seospecialista

Látogatottság növelés a Google Cégem segítségével
  • A Google Cégem segítségével könnyen felkerülhet a Google keresési listájának első oldalára, amely több látogatót biztosít weboldalának és nagyobb forgalmat cégének.

 • Teljes áttekintés a Google Cégem használatáról
 • Hogyan állítsa be, és mit tegyen, hogy a legtöbb potenciális ügyfelet elérje
 • Hogyan tartsa a kapcsolatot a vevőkkel a vásárlói hűség kialakításához
 • Google Cégem

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Professzionális keresőoptimalizálási szolgáltatásunkkal gondoskodunk arról, hogy az Ön weboldala, az Ön számára fontos kifejezésekre a Google keresőjében az első találatok között szerepeljen.

További bejegyzések

Összes megtekintése