Mit jelent a “jövedelmező” honlap?

honlap design

honlap design

Az Ön honlapja elemészti a reklámra szánt pénzét, mert nem hoz semmiféle hasznot az üzletének?

Az Ön honlapja nincs jól megtervezve, és nehezen átlátható?

Egyáltalán rendelkezik Ön honlappal?

Napjainkban több millióan használják a világhálót, hogy megbízható helyi termékeket és szolgáltatásokat találjanak. Számos vállalat szalaszt el különböző bevételi lehetőségeket, pusztán azért, mert nem rendelkezik honlappal.

Manapság az internetes jelenlét minden cég számára elengedhetetlen, és még ez sem mindig elég. Még ha Ön lépést is tart a korral, és rendelkezik honlappal, biztos lehet-e benne, hogy az segítségére van az Ön üzletének?

Nem csaphat össze egy “akármilyen honlapot” elvárva, hogy az működőképes legyen.

Egy cégtulajdonos számára nincs kellemetlenebb egy olyan weboldalnál, ami nyeli a pénzt minden hónapban, de nem képes több eladást generálni.

Rengeteg üzleti honlap mára már idejét múlt, túlterhelt, szakmaiatlan, vagy csak egyszerűen hiányzik belőlük néhány alapvető, sikert generáló összetevő. Még a nagyobb cégeknek is mindig szüksége van fejlődésre, ha az üzleti honlapjukat vesszük figyelembe.

Egy honlap, a mögötte lévő cég “hivatalos online reprezentációja.” Nem számít, hogy mennyire nagy, vagy épp kicsi az Ön cége, szüksége van egy hatékony honlapra, hogy általa több eladás és profit keletkezzen az üzletében.

Egy honlapnak minimum teljesítenie kell a következőket:

 1. rendelkeznie kell egy átlátható, szakszerű megjelenéssel
 2. legyen egyszerű rajta a navigáció
 3. rendelkeznie kell egy beépített fogadó oldallal (Landig oldal)
 4. legyen egy jól látható, hatásos felhívó szövege (Call To Action)
 5. tartalmazzon értékes információkat

 Az internethasználók száma hatalmas mértékű növekedést mutatott az elmúlt években, és ez bizonyára nem fog leállni a közeljövőben sem. Ennek következtében a cégek világszerte felismerték, hogy szükségük van honlapra, ha relevánsak akarnak maradni vásárlóik szemében, mert Ők elvárják, hogy minden cégnek legyen egy szakszerű honlapja.

web design

web design

Egy “jövedelmező” honlap előnyei

Amint Ön rendelkezik egy hatékony honlappal, amely tartalmaz minden szükséges elemet, a marketing lehetőségei a végtelenbe nyúlnak – az online marketing izgalmas világának köszönhetően.

Vegyünk figyelembe néhány előnyt, amit a cégek élvezhetnek azáltal, hogy egy igényes üzleti honlappal rendelkeznek:

 • Egy non-stop képviselet az Ön cégének a világhálón: A professzionális honlappal rendelkező cégek könnyen szerezhetnek hitelességet és tekintélyt maguknak a saját szakterületükön. Egy honlap a tökéletes módja annak, hogy láthatóvá, elérhetővé tegye az Ön cégének termékeit, szolgáltatásait. Ugyanakkor a honlap egy nélkülözhetetlen felület, ahová a fogyasztók fordulhatnak az Ön cégével kapcsolatos, megbízható információkért.
 • A látogatók több időt töltenek a honlapon: Egy igényesen megtervezett, könnyen használható honlapon a látogatók szívesen maradnak és tájékozódnak ahelyett, hogy gyorsan távoznának és eszükben sem jutna később visszatérni.
 • Erős eladási eszköz: Jól elhelyezett konverziós eszközökkel, az Ön honlapja jó kiindulópont lehet a helyi vásárlók elérésében, a velük való kapcsolat megteremtésében, így visszatérő ügyfeleket alakíthat ki.
 • Könnyű átjárás egyéb internetes reklámfelületekre: A honlap lehetőséget nyújt arra, hogy kapcsolatot létesítsen a helyi érdeklődőkkel az online marketing különböző szintjein, mint amilyen a közösségi média, a videó marketing, stb.
 • Lehetőség előnyt szerezni a konkurenciával szemben: Manapság a vásárlók “elvárják” a cégektől, hogy rendelkezzenek honlappal. Ha Ön és az Ön legnagyobb konkurense egyaránt szórólapokkal és plakátokkal töltenék meg a várost, de a konkurens cég feltüntetné a honlapja címét a szórólapon Önnel ellentétben, mit gondol, kire irányulna több figyelem? Ahogy gondolta… a konkurensére, különösen azon vásárlók részéről, akik hozzáférnek az internetes böngészőkhöz.

A Webstra segít a vállalkozásoknak jövedelmező honlapjuk kialakításában. Honlapunkon bővebben is olvashat  reszponzív weboldal készítés  lehetőségeiről.

Bejegyzés megosztása:

Többnyire a keresőoptimalizálással kapcsolatos feladatokat látom el a Webstra csapatában, de emelett folyamatosan nyomonkövetem, mi is történik a folyamatosan változó digitális marketing világban és cikkeimben számot is adok az újdonságokról. Web: www.seohungary.eu, Linkedin https://hu.linkedin.com/in/seospecialista

Látogatottság növelés a Google Cégem segítségével
  • A Google Cégem segítségével könnyen felkerülhet a Google keresési listájának első oldalára, amely több látogatót biztosít weboldalának és nagyobb forgalmat cégének.

 • Teljes áttekintés a Google Cégem használatáról
 • Hogyan állítsa be, és mit tegyen, hogy a legtöbb potenciális ügyfelet elérje
 • Hogyan tartsa a kapcsolatot a vevőkkel a vásárlói hűség kialakításához
 • Google Cégem

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Professzionális keresőoptimalizálási szolgáltatásunkkal gondoskodunk arról, hogy az Ön weboldala, az Ön számára fontos kifejezésekre a Google keresőjében az első találatok között szerepeljen.

További bejegyzések

Összes megtekintése