Mit nevezünk mobil weboldalnak?

Vajon megengedheti-e magának a potenciális ügyfelek elvesztését, csak mert nem biztosítja számukra, hogy üzleti weboldalát mobil telefonjukról tekinthessék meg kényelmesen?

Ha az Ön weboldala nem „mobilbarát”, akkor pontosan ez fog történni.

Amennyiben még nem tudna róla, emberek milliói manapság útközben keresnek mobil készülékükkel termékekre, szolgáltatásokra, üzleti vállalkozásokra.

Próbálta valaha mobil készülékén megnyitni üzleti weboldalát? Gyorsan betöltött, vagy percekig is eltartott? Betöltött egyáltalán?

Ha betöltött, képes volt átböngészni oldalát és megtalálni a potenciális ügyfél számára fontos információt – úgymint telefonszám, cím vagy nyitva tartás?

mobil weboldal

mobilbarát design

Amennyiben nem, egy olyan problémával áll szemben, amit mihamarabb orvosolni kell, ha szeretné, hogy vállalata több előnyre, vásárlóra és profitra tegyen szert.

Közismert tény, hogy az internethasználat egyre inkább mobil eszközökön zajlik. Bármerre is megy, embereket láthat, amint így vagy úgy a mobiljukon csüngenek. A mobil telefonok közvetlen kapcsolatot jelentenek a digitális világgal – egy világgal, ahol a fogyasztók bármilyen információt megszerezhetnek, amikor csak óhajtják.

Ha azonban az Ön weboldala nem mobilbarát, nem fogja elérni azokat az ügyfeleket, akiknek éppen a legnagyobb szükségük lenne az Ön szolgáltatására.

A hagyományos weboldalakat asztali számítógépek képernyőire tervezték – nem pedig mobil telefonokra, melyek kisebb mérettel és teljesítménnyel rendelkeznek. Ezért különösen nehéz megtekinteni weboldalakat mobil készülékeken.

A mobil telefonokra optimalizált weboldalak gyorsabban töltenek be, emellett már meglévő és potenciális ügyfelek is könnyebben találják meg a számukra szükséges információt.

A mobilbarát weboldal végeredményben megnöveli az Ön eladásait, mindössze az által, hogy szélesebb közönséget érhet el vele.

A mobil weboldal előnyei

 • Jobb felhasználói élmény: egyszerűbbé teszi az úton levő fogyasztók számára, hogy információt szerezzenek az Ön vállalatáról; tovább fognak böngészni az Ön weboldalán, ami által nagyobb eséllyel fognak Önnél vásárolni
 • Gyorsabb betöltési sebesség: a mobil oldalakat az optimális betöltési sebesség érdekében okostelefonok szabványaira tervezték, aminek köszönhetően az Ön oldalára mobil telefonokkal ellátogatóknak kevesebbet kell majd várakozniuk
 • Közvetlen fogyasztói kapcsolatfelvétel: A mobil weboldalak általában rendelkeznek olyan alkalmazásokkal, melyek által az oldalára látogatók azonnal felvehetik a kapcsolatot az Ön cégével – így az oldalon keresztül hívhatják, illetve e-mailt vagy üzenetet küldhetnek Önnek.
 • Jobb keresési optimalizáltság: A mobil weboldalak segítenek javítani oldala helyén a keresők rangsorolásában, ideértve a mobil keresőket és címjegyzékeket is
 • Versenyelőny: A mobil weboldalak segítségével előnyre tehet szert versenytársaival szemben, valamint egy pozitív, korszerűbb képet alakít ki az Ön vállalatáról
 • Széleskörű mobilhasználat: a mobil eszközökkel netező emberek számának köszönhetően sokkal szélesebb közönséget lesz képes elérni egy mobil weboldallal
 • Márkaismertség: A mobil weboldal egy további módja annak, hogy reklámozza vállalatát és termékét
 • A mobilhasználat tovább fog nőni a jövőben: jelenleg legalább négyszer annyi kel el mobil eszközökből, mint asztali számítógépekből. A mobil internethasználat várhatóan néhány rövid év alatt meghaladja majd az asztali internethasználatot.
 • A nap huszonnégy órájában, a hét minden napján értékesíthet vele: egy mobilbarát weboldal elhárít minden akadályt, ami felmerülhet Ön és a célpiac között


Indítson el saját mobil weboldalt a Webstra segítségével weboldal készítés

Bejegyzés megosztása:

Többnyire a keresőoptimalizálással kapcsolatos feladatokat látom el a Webstra csapatában, de emelett folyamatosan nyomonkövetem, mi is történik a folyamatosan változó digitális marketing világban és cikkeimben számot is adok az újdonságokról. Web: www.seohungary.eu, Linkedin https://hu.linkedin.com/in/seospecialista

Látogatottság növelés a Google Cégem segítségével
  • A Google Cégem segítségével könnyen felkerülhet a Google keresési listájának első oldalára, amely több látogatót biztosít weboldalának és nagyobb forgalmat cégének.

 • Teljes áttekintés a Google Cégem használatáról
 • Hogyan állítsa be, és mit tegyen, hogy a legtöbb potenciális ügyfelet elérje
 • Hogyan tartsa a kapcsolatot a vevőkkel a vásárlói hűség kialakításához
 • Google Cégem

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Professzionális keresőoptimalizálási szolgáltatásunkkal gondoskodunk arról, hogy az Ön weboldala, az Ön számára fontos kifejezésekre a Google keresőjében az első találatok között szerepeljen.

További bejegyzések

Összes megtekintése