Online Marketing Tanácsadás

Győzzön velünk a konkurencia elleni harcban! Cégünk online marketinges szakemberei segítségével az Ön vállalkozása rövid időn belül a nyertesek sorába kerülhet.

HOGYAN SEGÍTHETÜNK?

Tisztában vagyunk azzal, hogy nincs könnyű dolga. Tudjuk, hogy ön is látja az internet jelentőségét napjainkban, hogy cégének szüksége van online jelenlétre, ám nehéz átlátni, hogy melyik a helyes út és még nehezebb azon elindulni.

Van, egy jó hírünk. Nincs egyedül, mi segítünk önnek! A Webstra csapatának eltökélt célja, hogy segítséget nyújtson a vállalkozásoknak abban, hogy megtalálják a nekik legmegfelelőbb online marketing stratégiát legyen szó kis mikro vállalkozásról vagy nagy több száz főt foglalkoztató vállalatról.

Szakértő csapatunk segít Önnek kiaknázni az internet által nyújtott hatalmas üzleti lehetőséget, ami garantálja vállalkozása sikerét.

Naponta több ezer potenciális ügyfél és üzleti partner keres rá az interneten az Ön által kínált termékre, szolgáltatásra. Noha ezen személyek ma még más cégek honlapját böngészik, mi segíthetünk Önnek, hogy ezek a vásárlók holnap már az Ön vevőkörét gyarapítsák.

Milyen segítséget kínál Önnek Online Marketinges csapatunk?

Hisszük, hogy egy problémára csak akkor találunk valódi megoldást, ha körültekintően és átfogóan vizsgáljuk meg helyzetünket, valamint rendelkezésünkre áll az a tapasztalat és tudás, amelyek segítségével rálelhetünk a sikerhez vezető útra.

Nem hiszünk a félmegoldásokban. Számos ügynökség az internetes marketingnek csupán egy vékony szeletével foglalkozik, ezzel szemben mi teljes körű szolgáltatást kínálunk Önnek.

Munkánk során végig együttműködünk az Ön vállalkozásával. Az alábbi pontokban összegyűjtöttük munkánk főbb állomásait.

 Megismerkedünk az Ön cégével, megvizsgáljuk az aktuális állapotokat, a jelenleg alkalmazott marketing eszközöket;
 Átnézzük, hogy vállalkozásuk számára milyen marketing platformok használatát tudjuk javasolni a legnagyobb siker érdekében;
 Elkészítjük a teljes online stratégiát;
 Megvalósítjuk az Ön által jóváhagyott döntéseket, vállalkozása népszerűsítése érdekében;
 Figyelemmel kísérjük mindazt, amit elérünk és a mért eredmények alapján – ha szükséges – finomítjuk, módosítjuk a stratégiát.

Összetett szolgáltatást kínálunk; azonban akadnak olyan elemek, melyeket adott esetben önállóan is hatékonyan tudunk alkalmazni.

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás célja, hogy az Ön honlapja előkelő helyen szerepeljen a kereső rendszerek (pl. Google, Bing, stb.) találatai között az Ön által meghatározott kulcsszavak, kifejezések segítségével, és ez által honlapja nagyobb forgalomra, cége több bevételre tegyen szert.

Helyi keresőoptimalizálás

Ennek a szolgáltatásnak a célja kifejezetten az, hogy Ön a keresési listákban az elsők között szerepeljen azon potenciális ügyfelek számára, akik egy szolgáltatást adott környéken, az Ön irodájának, üzletének, ügyfélszolgálatának közelében keresik.

Amennyiben leendő ügyfelei egy adott területről származnak (pl: Budapest, Miskolc, IV. kerület…), jó szívvel ajánljuk Önnek ezt a szolgáltatást.

PPC kampányok tervezése és menedzselése

A legismertebb kattintás alapú (angolul PPC – pay per click) hirdetési rendszer a Google AdWords, melyet hazánkban is régóta sokan használnak eredményesen. Kiváló eszköz honlapja látogatottságának kampányszerű növelésre.

Email marketing

Az email marketing, szakértő kezekben az egyik legerősebb marketing eszköz, melynek segítségével rendkívül hatékonyan, személyre szabottan szólíthatja meg nem csupán a meglévő, de a jövőbeni vásárlóit is.

Az email marketing lehetőséget biztosít arra, hogy azon érdeklődőket is a vásárlói sorába állítsa, akik első alkalommal nem rendeltek Öntől.

Tartalommarketing stratégia készítés és menedzselés

Szövegíróink gondoskodnak róla, hogy a weboldalán lévő szövegek informatívak és naprakészek legyenek. Így a tartalom segítségével hűséges vásárlókra tehet szert, és az eladásait is növelheti.

Közösségi Média Marketing

Az online marketing egyik legdinamikusabban fejlődő ágazata. Önnek is segíthetünk a közösségi médiában rejlő üzleti lehetőségek teljes körű kiaknázásában. Érje el Ön is lehetséges ügyfeleit azokon az oldalakon, ahol a legtöbb idejüket töltik!

Online Hírnév Menedzsment

Tudja-e, hogy cége eddig milyen nyomot hagyott a digitális világhálón? Tisztában van azzal, hogy cégéről, termékéről, szolgáltatásáról elérhetők-e pozitív vagy negatív vélemények közösségi oldalakon, fórumokon vagy egyéb honlapokon?

Ezzel a szolgáltatással nem csak ezen visszajelzések felkutatásában segítünk, de abban is, hogy miként kezelje az esetleges negatív kritikákat, miként tegyen szert több pozitív véleményre.

Weboldal készítés

Amennyiben vállalkozása növekedését, online marketinges stratégiáját egy rossz minőségű vagy félkész üzleti honlap akadályozza, mi segíthetünk az akadály elhárításában! Egy olyan weboldalt készítünk Önnek, mely garantáltan fellendíti vállalkozását.

Szeretne nyerni a konkurenciával folytatott harcban?

Több mint 5 millió internethasználó él Magyarországon. Egyre többen használják napi szinten vásárlásra és termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatos információszerzésre az internetet.

Közöttük találhatóak az Ön potenciális ügyfelei!

Ma még a konkurenciát választják, mert Önt nem találják meg. Változtatni fog ezen? Kit fognak elérni néhány hét múlva? Önt vagy egy konkurens vállalkozást? Melyikük fog több bevételre szert tenni?

Hogy döntött?


Kérjük a Részletek mezőben adja meg, hogy önnek mikor lenne alkalmas,hogy felkeressük önt.