Videó marketing háború: ki lesz a győztes ?

Az online marketing jövőbeli eszköze már itt van – ez a Videó Marketing.

A háború egyre jobban kiélesedik, ahogy az összes szociális média platform, mint a Facebook, a Twitter és a Google + is felkészül, hogy bekebelezze azt a hatalmas teret, ahol egykor a YouTube volt a domináns.

Ezek a közösségi média cégek folyamatosan fejlesztik a videó marketing erőforrásaikat, mindenki a maga módján. Ön is látja ennek az eszköznek a felhasználási előnyeit, az online üzletének támogatása érdekében ?

videó marketing

videó marketing

Vajon a szociális platformok készen állnak a játékra ?

Mint ahogy azt már Önök is hallhatták a digitális marketing hírekből, a Facebook lett a YouTube potenciális riválisa.

Ugye Ön is szeretne megosztani, nézni és videókat feltölteni a Facebook-ra ? A tény az, hogy mindenki szeretne ! A tavalyi évhez képest a videós posztok forgalma csaknem 75%-kal növekedett és az elköteleződési arány is 25% -kal nőtt összehasonlítva az előző évvel.

facebook videó marketing

facebook videó marketing

Mark Zuckerberg a Facebook vezérigazgatója ezeket mondta nemrégiben egy nyilvános platform-on, “Ha a jövőbe tekintenek, az emberek által megosztott tartalmak között sok lesz a videó és a videók nagyon jól illenek a mi hírcsatornánkba.”

A Facebook most egy olyan megoldáson dolgozik, amely mélyebb betekintést enged a kis vállalkozások számára, hogy jobban megértsék a videóikat látogató és megtekintő potenciális ügyfeleket az analitikai eszközökön keresztül (Page Insights). Erre még várnunk kell, de úgy hírlik ez lesz a szociális hálózatok királya !

A Twitter is felvette a kesztyűt

Nem csak a Facebook, de a Twitter is készen áll az ütközetre.

Útjára indította saját fizetős béta verzióját ” Promoted Video Hírdetések ” néven, amely egy nagyon kemény rivalizálást indított el a versenytársak között. A “Native Video Lejátszás”-on keresztül a hirdetők úgy promótálhatják marketing videóikat a követőiknek, hogy nincs szükségük tárhely szolgáltatóra, jelen esetben a YouTube-ra vagy a Vimeo-ra.

twitter videó marketing

twitter videó

A “Native Video Beágyazás” lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy kivegyék a videót az idővonalukból és a saját honlapjukon helyezzék el azt, ismét anélkül, hogy bármilyen hosting szolgáltatásra lenne szükségük.

Ez a hármas kombináció igazán nagy veszélyt jelenthet mind a YouTube-ra, mind pedig a Facebook-ra is.

Hogyan befolyásolja ez a könyörtelen háborúskodás az Ön vállalkozását ?

Napjainkban egy marketing videó vonzóbbá teszi termékeit a felhasználó számára és segíthet az elköteleződés tekintetében is. Ebből adódóan, Önnek is érdemes lenne elkészítenie első marketing videóját. Nem gondolja ?

Az online videó marketing trendeket megfigyelve a magyarázó videók a leghatásosabbak a kezdő vállalkozások esetében, hogy a potenciális ügyfelek pozitív benyomást szerezzenek termékeikről, szolgáltatásaikról már a legelején.

Úgy tűnik, ezek a fajta videók képesek a konverziós arányt akár 20%-kal is növelni.

Szeretnénk megtudni, Önnek mi a véleménye erről a témáról és hogyan tudnánk segíteni vállalkozását szakértelmünkkel !

Bejegyzés megosztása:

Többnyire a keresőoptimalizálással kapcsolatos feladatokat látom el a Webstra csapatában, de emelett folyamatosan nyomonkövetem, mi is történik a folyamatosan változó digitális marketing világban és cikkeimben számot is adok az újdonságokról. Web: www.seohungary.eu, Linkedin https://hu.linkedin.com/in/seospecialista

Látogatottság növelés a Google Cégem segítségével
    • A Google Cégem segítségével könnyen felkerülhet a Google keresési listájának első oldalára, amely több látogatót biztosít weboldalának és nagyobb forgalmat cégének.

  • Teljes áttekintés a Google Cégem használatáról
  • Hogyan állítsa be, és mit tegyen, hogy a legtöbb potenciális ügyfelet elérje
  • Hogyan tartsa a kapcsolatot a vevőkkel a vásárlói hűség kialakításához
  • Google Cégem

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Professzionális keresőoptimalizálási szolgáltatásunkkal gondoskodunk arról, hogy az Ön weboldala, az Ön számára fontos kifejezésekre a Google keresőjében az első találatok között szerepeljen.

További bejegyzések

Összes megtekintése