Web Design Services

Webdesign

Jövedelmező harmónia, reszponzív webdesing-nal. Művész vénával rendelkező munkatársaink gondoskodnak arról, hogy weboldala pozitív nyomot hagyjon látogatóiban.

Biztosan Ön is hallotta már azt a szállóigét, hogy az első benyomás megismételhetetlen.

Első tapasztalatunk dönthet arról, hogy maradunk a honlapon vagy gondolkodás nélkül tovább állunk anélkül, hogy akár egy sort is olvastunk volna az ott található anyagból.

Ön talán abban a szerencsés helyzetben van, hogy régóta rendelkezik weblappal, és még keresőoptimalizálást is végzett rajta. A korábbi SEO-nak köszönhetően elég jó a látogatottság, ám valami mégis hiányzik? Valahogy nem érzi elég jónak a weboldal eredményességét, rossz a vásárlási arány, kevés a megrendelés?

Könnyen lehet, hogy ez a weboldal helytelen felépítésének, a rossz információs architektúrának, a nehézkes navigációnak, vagy éppen annak köszönhető, hogy a manapság elterjedt mobil eszközökön (tableten, okostelefonon) teljesen használhatatlan, kezelhetetlen a honlap.

Nem elegendő, hogy az ügyfél eljusson az Ön weboldalára. Az is létfontosságú, hogy otthon érezze magát rajta, hogy könnyen megtalálja az őt érdeklő tartalmakat.

HA WEBDESIGN, AKKOR WEBSTRA

Meglévő, ám rosszul teljesítő weblap esetén szakértőink megvizsgálják az oldal felépítését, kinézetét, és amennyiben lehetséges megváltoztatni a honlapot, javaslatot tesznek Önnek, majd ezután készítenek egy modern, korszerű, dinamikus, más szóval reszponzív webdesignt.

Kollégáink akkor is állnak az Ön rendelkezésére, amennyiben még nem rendelkezik saját honlappal. Ebben az esetben is garantáljuk Önnek, hogy az elkészült webgrafika minden szempontból megállja a helyét.

A KORSZERŰ WEBDESIGN ISMÉRVEI

Reszponzív – Ezzel a kifejezéssel találkozhat eredeti, angol helyesírás szerint (responsive), de nevezik dinamikus weboldalnak is. Manapság ezt tartják a webdesign legfontosabb elemének. A reszponzív design felelős azért, hogy weboldala nemcsak a hagyományos számítógépen vagy laptopon rendelkezzen tökéletes külsővel, és működjön kifogástalanul, hanem tableten és okostelefonon is. Ennek köszönhetően minden látogatója könnyen megtalálhatja a számára fontos információkat, függetlenül attól, hogy milyen eszközt használ.

A fontos információk előtérbe helyezése – attól függően, hogy az oldalnak mi a feladata a grafikát úgy kell kialakítani, hogy arra irányítsuk a látogatót, amerre szeretnénk. Ezt az úgy nevezet cselekvésre ösztönző elemekkel tudjuk elérni az oldalon. Ezeket az elemeket szakembereink tapasztalatok alapján úgy helyezik el az oldalon, hogy azok a hozzájuk tartozó szövegekkel a legjobb eredményt érjék el. Ilyen például a cég telefonszáma, ha azt akarjuk, hogy a látogató hívjon minket, hasonlóképpen elérhetjük azt is, hogy adja meg az email címét, vagy töltsön ki egy űrlapot. Mindezek egy jól kialakított webdesign segítségével elérhetőek.

Egyszerű navigáció – Biztosítanunk kell a látogató számára, hogy egyszerűen és gyorsan megtalálja a kívánt információkat. Ha a navigáció nehézkes, ha nem egyértelmű, merre találhatók a fontos adatok, tartalmak, funkciók, a látogató nem fog sokáig időzni honlapunkon, nem fog vásárolni.

Szakterülethez illő megjelenés – Fontos, hogy a látogató már első ránézésre is meg tudja állapítani, milyen szolgáltatást vagy terméket kínál az adott honlap. A megnyerő külső ugyanilyen létfontosságú.

Egyediség – Honlapjának saját személyiséggel, külsővel kell rendelkeznie, amitől a látogató számára emlékezetesnek bizonyul, és következő látogatáskor már régi ismerősként üdvözli.

Ezek a fenti pontok elég alapvetőnek tűnhetnek elsőre, de valójában olyanok, mint Kolumbusz tojása: csak azután magától értetődőek, miután valaki felhívta rá a figyelmünket.

RESPONSIVE

A reszponzív designnál létfontosságú, hogy az adott oldal nagyképernyős számítógépeken és apró felületű okos telefonokon egyaránt megjelenhessenek anélkül, hogy jelentősen megváltoznának a honlap arányait.

Emellett a betűknek mindkét képernyőn olvashatónak kell lenniük, holott nagyságrendekkel különböző méretekről beszélhetünk. Ez mind aprólékos tervezést igényel.

Az egyszerű navigáció kritériumánál is számos oldal el szokott hasalni. Gyakori probléma, hogy a látogató nem tudja, melyik információt melyik aloldalon találja. Ezen könnyen segíthetünk egyértelmű elnevezésekkel, melyek az olvasót a kívánt belső oldalra irányítják. Nagyobb oldalaknál előfordulhat, hogy az aloldalak további aloldalakat tartalmaznak.

Ez esetben is egyértelműnek kell lennie mind logikailag, mind külsőleg, hogy melyik aloldalt merre találjuk. Ilyen esetben segítségünkre lehet az, ha a menüsorban szereplő aloldal címekre kattintva időszakosan egy menüsáv gördül le, benne a további aloldalak nevével.

A látogatónak nem csupán el kell jutniuk egy bizonyos helyre, de vissza is kell találniuk a főoldalra. Az is elsődleges, hogy amennyiben valamelyik kereső az egyik aloldalra irányítja őket a főoldal helyett, az egyértelmű legyen számukra. Alapvető kritérium az is, hogy egy külső hivatkozás új ablakot nyisson meg – higgye el, ha látogatója nem tud könnyen visszatérni az oldalára, akkor jó eséllyel el fogja veszteni. A tájékozódásban nagy segítségére lehet a látogatónak egy oldaltérkép is.

A szakterülethez illő megjelenés és az egyediség a designhoz tartozik. Az adott oldalnak egyszerre kell letisztultnak és emlékezetesnek lennie. A látogató számára egyértelműnek kell lennie, hogy az Ön cége milyen szolgáltatást nyújt, és hogy mégis miben tűnik ki vetélytársai közül.

Ebben segítségére lehet az oldal váza, a fejléc, menüsor, lábléc, a felhasznált képek és színek, a különféle funkcióval rendelkező gombok pozíciója és formája. Kialakítás, tervezés során segítségére lesznek tapasztalt grafikus designereink, akik még az oldal létrehozása előtt megmutatják Önnek a weblap tervrajzát, amit aztán jóváhagyhat vagy módosításokat kérhet.

Ha további kérdése van, akkor ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk, és mi szívesen biztosítunk Ön számára egy teljes körű, ingyenes tájékoztatást.

Látványos, PC-n, tableten és mobilon is tökéletesen

működő weblapot szeretne?

OSSZA MEG VELÜNK ELKÉPZELÉSÉT MÉG MA!

Az internetező, Interneten böngésző felhasználók fele ma már (részben vagy kizárólag) mobil eszközöket használ.

Ne veszítse el őket azért, mert elavult honlapja miatt ezen eszközökön nem tudják megnézni weboldalát!


Kérjük a Részletek mezőben adja meg, hogy önnek mikor lenne alkalmas,hogy felkeressük önt.