Web Development Services

Weboldal készítés

Szakembereink professzionális, reszponzív weboldal készítéssel gondoskodnak arról, hogy vállalkozása fejlődésnek induljon, hogy ismét erőre kapjon.

Sokan mondták már Önnek, hogy készíttessen weboldalt, mert abban van a nagy lehetőség, de fogalma sincs, hogy fogjon hozzá, vagy már megtette, megbízott valakit, de amit kapott, abban nem volt köszönet?

Képzeljen el egy virágzó üzleti vállalkozást, ahova minden nap új ügyfelek térnek be, és régi elégedett megrendelők térnek vissza. Mindig arról álmodott, hogy Ön is ilyen cégnek lesz a tulajdonosa? Az lebegett a szeme előtt, hogy az elégedett vevők másoknak is boldogan ajánlgatják termékeit, szolgáltatásait? Hogy az Ön sikerétől visszhangzik az üzleti élet?

Úgy érzi, magára maradt a küzdelemben, hogy a valóság nem is állhatna távolabb a megálmodott sikertől? Ne higgye, hogy egyedül van!  

Sok kiváló ötlet halt már el hamvába, mert egyedül nem tudjuk megvalósítani őket, de nem kell, hogy magunkra maradjunk. Ha még nem adta fel álmait, céljait, akkor most itt a remek alkalom, hogy tegyen értük!

Az internet napjaink legdinamikusabban fejlődő médiuma. Ha egy cég sikeres akar lenni, jelen van a világhálón. Mi azonban nem csupán egy olyan honlapot állítunk össze Önnek, amivel felzárkózhat, hanem amivel le is hagyhatja vetélytársait!

Effective Web Development Solutions

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS A WEBSTRA CSAPATÁVAL - AVAGY MIKÉNT BIZTOSÍTJUK AZ ÖN SIKERÉT

Manapság nem elég, ha egy cégnek saját weblapja van. Manapság ki kell tűnni a több ezer honlap közül.

Az üzleti élet minden szegmensére több száz honlap jut, melyek a potenciális ügyfelek kegyeiért versengenek, éppen ezért csak az elsőrangú, hibátlan weboldalnak van esélye kiemelkedni és nyereséget hozni.

Kis lépések a nagy sikerhez

Egy üzleti weblap célja – közvetve vagy közvetlenül – az értékesítés. Hiába szép a külseje, ha nem hoz bevételt, akkor veszteséges.

Ha ez igaz az Ön esetében is, akkor joggal érzi, hogy nem befektetés volt, hanem pénzkidobás.

Effective Web Development Solutions

EGY JÓ HONLAPNAK NÖVELNIE KELL A PROFITOT. MI KELL EHHEZ?

A termékét vagy szolgáltatását kereső személyek megtalálják az Ön internetes megjelenését.

Fontos az első benyomás: ha a honlap megjelenése hozzáértésről tanúskodik, az bizalmat ébreszt a látogatóban.

A könnyű navigáció, az információk gyors fellelhetősége létfontosságú a mai rohanó világban.

Minden népszerű eszközön (asztali számítógép, laptop, tablet, okostelefon) és operációs rendszeren (Windows, Linux, Android, IOS) hibátlanul kell működnie, az adott mérethez, teljesítményhez optimalizáltan.

Biztosítani kell az oldalára látogató potenciális ügyfél számára, hogy kapcsolatba tudjon lépni Önnel. Ez által írhat Önnek e-mailben, feliratkozhat a hírlevélre, vagy telefonon keresheti ügyfélszolgálatát. Ez a funkció növeli a vásárló bizalmát, és ezáltal az esélyt, hogy Önnél vásároljon.

A KITŰZÖTT CÉLOKAT AZ ALÁBBI LÉPÉSEKKEL VALÓSÍTJUK MEG.

Előbb kérdezünk, utána cselekszünk. A jó irány meghatározásához ismernünk kell az Ön vállalkozását, terveit, céljait.

Ezt követően stratégiát készítünk.

Következő lépésben szakembereink kiválasztanak pár lehetséges irányvonalat, és leegyeztetjük Önnel, hogy melyik irányba induljon a tervezési munka.

Grafikusunk, programozónk, szövegírónk, marketingesünk azon munkálkodik, hogy elkészüljön az Ön weblapja, mely által garantáljuk online sikerét. A kivitelezési munkafolyamatok alatt csupán annyi közreműködést kérünk Öntől, amennyi feltétlenül szükséges. Ilyenkor a projektfelelős kollégánk veszi fel Önnel a kapcsolatot.

Miután végeztünk a weboldal készítéssel, még átadás előtt alaposan leteszteljük és kijavítjuk az esetleges hibákat.

Ha minden feladatot teljesítettük, élesítjük a weboldalt és az elérhetővé válik a világhálón.

A látogatók nem fogják azonnal elözönleni az új oldalt, néhány elszánt érdeklődőt leszámítva. Mi kell ahhoz, hogy a weblap azonnal elérhetővé váljon milliók számára?

Az online marketing. Még a stratégia elkészítésénél tisztázzuk, hogy pontosan mit is takar, milyen feladatokkal jár munkánk ezen fázisa.

Indítsa el vállalkozását az online siker felé vezető útra!

Sok rivális vállalkozás már túl van a weboldal készítésen, és úton van az online siker felé. Nekik termelt hasznot az internet ezen a héten is, náluk vásároltak az Ön potenciális ügyfelei.

Készen áll az útra?

Szeretné Ön is biztos alapokon tudni vállalkozásának sikereit?


Kérjük a Részletek mezőben adja meg, hogy önnek mikor lenne alkalmas,hogy felkeressük önt.